Довідник з питань надання адміністративних послуг

Довідник з питань надання адміністративних послуг

Друзі,
чи знайома Вам ситуація коли при обслуговуванні відвідувача Вам завжди не вистачає під рукою папірця (блокнотика, довідничка), в якому б були зібрані необхідні цитати з відповідних законів, постанов та інших нормативних чи методичних матеріалів?
Чи маєте Ви якусь власну базу даних з контактною інформацією своїх колег, з якими Ви могли б комунікувати з нагальних питань?
Напевно, що ні.
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України спільно з Офісом реформи адміністративних послуг (Проект EDGE) та Всеукраїнською асоціацією центрів надання адміністративних послуг розробило Довідник з питань надання адміністративних послуг (довідник тут: Довідник) саме з метою забезпечення адміністраторів ЦНАП практичною інформацією з необхідною нормативно-правової та методичною базою, яка має бути, як то кажуть, “під рукою”.
У Довіднику надані тексти нормативно-правових актів, прийнятих з метою упорядкування процедури надання адміністративних послуг за сферами діяльності, відповіді та роз’яснення органів державної влади щодо положень законодавства, а також надано реквізити центрів надання адміністративних послуг, утворених відповідно до вимог закону.
Довідник підготовлено в рамках Проекту Академії Фольке Бернадотта «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні», що здійснюється за фінансової підтримки Швеції, та Проекту EDGE, Урядування і експертна підтримка реформ в Україні, що фінансується Урядом Канади.

Facebook
Facebook
Google+
http://cnap.org.ua/?p=1170
Follow by Email
cnapadmin

Отправить ответ

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz